Šerbečić: Zadovoljni smo ostvarenim u prvih pet kola

Mladi prvotimac Radnika za SportSport.ba

Šerbečić: Zadovoljni smo ostvarenim u prvih pet kola

S. Mlaćo

Sigurnu pobjedu u okviru 5. kola Premijer lige BiH upisali su jučer nogometaši bijeljinskog Radnika protiv GOŠK-a iz Gabele (3:1).

 Goste je načeo Besim Šerbečić koji se nalazi u sjajnoj formi. Radnik je nakon 5. odigranih kola čevrtoplasirani sa deset osvojenih bodova.

"Što se tiče utakmice, mogu reći da smo zasluženo slavili. Mislim da smo odigrali kvalitetnije od GOŠK-a i bili bolji protivnik, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem smo i dali tri gola. Drago mi je što sam postigao pogodak, to mi daje dodatni motiv za dalje, ali mnogo više mi je drago zbog pobjede ekipe i tri boda", kazao je Šerbečić za SportSport.ba.

Otvaranjem nove sezone u Bijeljini mogu biti zadovoljni.

"Zadovoljni smo, deset bodova iz pet utakmica je dobar učinak. Pogotovo kada uzmemo u obzir da smo igrali sa kvalitetnim ekipama", jasan je prvotimac Radnika i jedan od najboljih mladih igrača u našoj zemlji.

Prije reprezentativne pauze Radniku slijedi gostovanje Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni smo da nas u Kaknju čeka teška utakmica. Mladost je dobra ekipa, kvalitetna, ali sigurno da nećemo ići u Kakanj sa bijelom zastavom. Znamo svoj kvalitet i siguran sam ako budemo na nivou da možemo do bodova na tom meču", dodao je za kraj razgovora prvotimac FK Radnik Bijeljina Besim Šerbečić.

Ovaj 19-godišnjak ove sezone za Radnik je upisao svih 450 minuta, te jedan od najzaslužnijih što je premijerligaš iz Bijeljine u vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi