Šehić: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice
FOTO: GheWa

Defanzivac Budućnosti za SportSport.ba

Šehić: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice

S. Mlaćo

Nogometaši Budućnosti iz Banovića jučer su upisali veoma važnu pobjedu u 23. kolu Prve lige Federacije nad Goraždom (1:0).

Junak pobjede Banovićana bio je Nermin Šehić u 11. minuti. Šehić ove sezone pruža sjajne partije, a iako nastupa u zadnjoj liniji, upisao je i tri pogotka, dva u posljednje dvije utakmice.

"Pred utakmicu sa Goraždem imali smo jasan cilj, a to je pobjeda. Mislim da je ekipa ispoštovala dogovor iz svlačionice, a vidjelo se htjenje i želja, te su momci dali maksimum. Što se tiče moje igre, mislim da je ovo bila jedna od mojih boljih utakmica u timu Budućnosti. Zadovoljan sam", jasan je bio Šehić.

Budućnost se trenutno nalazi na deseto mjestu sa 31. osvojenim bodom, a u narednom kolu će u goste Čapljini koja zauzima 13. poziciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Čapljina je glavni konkurent u borbi za opstanak. Očekujem tvrdu utakmicu i nadam se povolnom rezultatu koji bi nas izvukao iz opasne zone. Borit ćemo se do kraja i vjerujem da ćemo izboriti opstanak u ligi", kazao je za SportSport.ba 22-godišnji defanzivac Budućnosti iz Banovića Nermin Šehić.

Šehić je ove sezone upisao 16 nastupa uz tri pogotka, a ranije je nosio i dres Sloge iz Tojšića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi