Sarajevo odradilo posljednji trening pred put u Bijeljinu

Radnik - Sarajevo

Sarajevo odradilo posljednji trening pred put u Bijeljinu

E. Škorić

Izabranici Mehmeda Janjoša odradili su posljednji trening uoči utakmice 6. kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine.

Bordo momci uvježbavali su posljednje taktičke zamisli stručnog štaba u Trening centru Bordo kluba, te spremni dočekuju sutrašnji susret u Bijeljini. 

Utakmicu protiv Radnika propustit će povrijeđeni Saša Balić i Edin Rustemović, dok je Sarić na pauzi zbog trećeg žutog kartona.

“Maksimalno smo se pripremili za ovu utakmicu. Idemo u Bijeljinu po tri boda, poslije slabijeg rezultata protiv Krupe na domaćem terenu. Mi ćemo učiniti sve da osvojimo tri boda protiv Radnika.”, kazao je naš defanzivac, osvrnuvši se i na finale Kupa BiH, u kojem će Bordo klub igrati protiv Širokog Brijega", rekao je Saša Novaković, dodavši:

“U ovom trenutku naravno je fokus na utakmicu protiv Radnika. To je prva utakmica koja dolazi, jako važna, gdje uz nova tri boda možemo ostati u vrhu. Svakako u podsvijesti nam je finale sa Širokim Brijegom. Sigurno je da ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu. Imamo lijepu priliku da osvojimo Kup.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi