Šapina: Realizacija je naš problem, u Bihać idemo po pobjedu

Šef struke NK Metalleghe za SportSport.ba

Šapina: Realizacija je naš problem, u Bihać idemo po pobjedu

S. Mlaćo

U Jajcu još uvijek žale za tri boda iz meča sa Zvijezdom (0:0).

Popularni Kraljevi nadigrali su Zvijezdu u gotovo svim segmentima igre, ali se na kraju morali zadovoljiti samo jednim bodom.

Izostala je realizacija domaćih nogometaša, a njihov trener Romeo Šapina to je podcrtao i u razgovoru za SportSport.ba.

"Mogli smo uzeti tri boda. Imali smo više od igre, tri dobre prilike, ali problem nam je realizacija. Defanzivno smo odigrali dobro, Zvijezda je imala jednu šansu i to zadnjih pet minuta, a i ta situacija je bila diskutabilna. Suđenje ne bih komentarisao. U posljednje dvije utakmice umjesto šest bodova mi smo uzeli dva i možemo žaliti", kaže Šapina.

Svjestan je da njegov tim sada mogao biti u vrhu tabele.

"Moglo se više. lopta nije htjela u gol prošlo kolo, ali ni u subotu, međutim to se možda vrati negdje gdje budemo igrali slabije", mišljenja je šef struke Jajčana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Kraljevi će u goste Jedinstvu iz Bihaća.

"Respektujemo Jedinstvo, ali u Bihać idemo po tri boda", jasan je Šapina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi