Salines rutinski savladao ekipu Nevesinja

Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine

Salines rutinski savladao ekipu Nevesinja

E. Dindić

U okviru 8.kola Premijer futsal "Lige za opstanak" Bosne i Hercegovine u Mejdanu su se sastale ekipe Salinesa i ekipa KMF Nevesinja. 

Sjajno su otvorili susret domaćini pa su golovima Imšića i Rizvića  na poluvremenu imali prednost od 2:0. U nastavku Miličević sa brza dva gola poravnava rezultat na 2:2, da bi Drašković minut kasnije svojim autogolom ponovo doveo domaći tim prednost rezultatom 3:2. 

Već u idućem napadu svoju grešku ispravlja Drašković i poravnava rezultat na 3:3. Međutim do kraja utakmica Imšić i Rizvanović pogađaju za 5:3, i još jednu pobjedu Salinesa na domaćem terenu. 

FC SALINES - KMF NEVESINJE 5:3 (2:0)

Sudije: Siniša Ivančević (Banja Luka) i Aleksandar Railić (Derventa)

Strijelci: 1:0 Imšić 13, 2:0 Rizvanović 16, 2:1 Miličević 28, 2:2 Miličević 31, 3:2 Drašković 33 (ag), 3:3 Drašković 34, 4:3 Imšić 36, 5:3 Rizvanović 37

Salines: Fazlić, Rizvanović, Ramić, Salamović, Edin Mićo Muratović, Imšić, Š.Ramić, Imširović, J.Spahić, Ćatić, Muratović, Zulić 

Nevesinje: Romović, Pudar, Prodanović, Miličević, Drašković, Pantić, Vasiljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi