Sadiković: Neću komentarisati suđenje, zaslužili smo bod

TOŠK poražen u duelu sa Olimpikom

Sadiković: Neću komentarisati suđenje, zaslužili smo bod

A. Beganović

U okviru 10. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Tešnju su se sastali  domaći TOŠK i Olimpik, a gosti iz Sarajeva su slavili 2:1.

Nakon domaćeg remija sa Zvijezdom (0:0), te gostujuće pobjede u Bihaću (5:1) izabranici Denisa Sadikovića su poraženi na domaćem terenu od Olimpika

"Šteta, velika šteta. Mislim da nismo zaslužili poraz. U prvom poluvremenu nismo bili na nivou, no u drugom smo bili mnogo bolja ekipa i zaslužili smo najmanje bod", za SportSport.ba je istakao trener TOŠK-a, čiji navijači su nezadovoljni suđenjem na ovom meču.

"Ne bih komentarisao suđenje jer i sami znate da za svaku rečenicu mogu biti kažnjen. Gostima želim sve najbolje u nastavku sezone i čestitam im na pobjedi. Nadam se da će u nastavku sezone biti manje priča o suđenju, a više o fudbalu".

U narednom kolu TOŠK gostuje u Gračanici gdje će snage odmjeriti sa domaćim Bratstvom kojeg je svojevremeno sa klupe predvodio Sadiković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Još jedan težak meč za nas. Bratstvo je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Opasni su, pogotovo na domaćem terenu, no mi smo iz kola u kolu sve bolji tako da u Gračanicu ne putujemo sa bijelom zastavom. Pokušat ćemo ostati neporaženi, a ukoliko nas Bratstvo nadigra na zelenom terenu pružit ćemo im ruku", zaključio je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi