Sadiković: Moramo se pojačati

Novi trener ekipe iz Tešnja poručuje

Sadiković: Moramo se pojačati

A. Beganović

Nakon šest odigranih kola pri samom dnu tabele Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine sa samo tri osvojena boda nalazi se TOŠK iz Tešnja.

Loše igre ekipe iz Tešnja koštale su posla Igora Remetića kojeg je na klupi naslijedio nekadašnji trener Slobode, Bratsva i Olimpika, Denis Sadiković.

Ovaj iskusni stručnjak jučer je odradio i prvi trening sa novom ekipom, a već za vikend će i debitovati na klupi i to u duelu protiv Metalleghea.

"Situacija nije obećavajuća, no svi zajedno se trebamo prihvatiti posla i iz ekipe izvući najbolje. Treba nam još par igrača i ukoliko želimo nešto napraviti u Prvoj ligi moramo ih što prije dovesti. Vrijeme nam nije saveznik", za SportSport.ba kaže Sadiković.

Iskusni stručnjak za klub i ljude koji ga vode ima samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Dočekan sam na sjajan način, koliko sam mogao uočiti, ljudi koji su u klubu nadljudskim naporima pokušavaju napraviti lijepu priču. Stadion su lijepo sredili, dugovanja prema igračima ne postoje, a građani Tešnja vole svoj klub. Ostalo je još samo da osvježimo ekipu sa par igrača i mislim da ćemo se nakon toga moći upustiti u borbu za sredinu tabele", istakao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi