Sablić: Spasili smo sezonu i zasluženo osvojili Kup BiH

Široki osvojio Kup BiH

Sablić: Spasili smo sezonu i zasluženo osvojili Kup BiH

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega osvojili su Kup Bosne i Hercegovine nakon pobjede protiv Sarajeva.

Široki je večeras u revanšu slavio tek nakon penal serije sa 4:2 jer je Sarajevo sa 1:0 bilo bolje u regularnom dijelu utakmice. Nakon meča trener domaćih Goran Sablić kazao je da je njegov tim zasluženo slavio i osvojio Kup BiH.

"Osvajanje Kupa BiH nam je bio cilj i jedina šansa da sapsimo sezonu i izborimo Evropu. Zasluženo smo slavili iako večeras nismo bili pravi. Mučili smo se cijelu utamicu, Sarajevo je to osjetilo i nisu imali šta da izgube. Penali su uvijek lutrija, ali kada sagledamo cijelu sliku zasluženo smo osvojili trofej. Čestitam momcima i cijelom timu na ovome", rekao je Sablić nakon utakmice.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi