Rudar u Makarskoj ne zna za pobjedu

Kakanjcima ne cvjetaju ruže

Rudar u Makarskoj ne zna za pobjedu

S. Mlaćo

Nogometašima Rudara iz Kaknja ne cvjetaju ruže na pripremama u Makarskoj. Naime, Kakanjci su prvo remizirali protiv drugoligaša Lučkog iz Zagreba (0:0), a jučer su poraženi od Primorca, člana 3.HNL rezultatom 2:0.

Tim Elvedina Beganovića meč je počeo u sastavu: Nikolić, Đuđo, Delić, Čizmić, Alić, Topalović, Kobilica, Aničić, Kulović, Spahić i Hajdarović. 

Nekoliko sjajnih prilika imali su Kobilica i Hajdarević, ali realizacija je očigledno velika boljka federalnog prvoligaša. 

U nastavku utakmice Beganović je pružio šansu i Hrustanoviću, Zukiću, Dizdariću, Prutini, Vehabu, Neimarliji, Bajramovića i Marijanoviću, ali oni nisu donijeli nikakve promjene te je poraz bio neizbježan. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kakanjci se ostaju pripremati u Makarskoj, a drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije će otvoriti domaćim susretom protiv Radničkog iz Lukavca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti