Rudar ostao bez napadača

Panić se vratio u Omarsku

Rudar ostao bez napadača

D. Vejo

Napadač Vedran Panić napustio je prijedorski Rudar i odlučio da se vrati bivšoj ljubavi, Omarskoj koja se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Zapad.

Ovaj 26-godišnji fudbaler, narandžasto-crni dres nosio je od minule zime, a kao razlog njegovog odlaska iz Rudara, navodi se status u timu.

Panić nije imao željenu minutažu pa je s toga odlučio da se vrati u bivši klub, kako bi doživio igračku rehabilitaciju, koja mu je u ovom trenutku prijeko potrebna.

Omarska je završila kao trećeplasirana ekipa prošle sezone u drugoligaškom zapadu.

Vrijedno pomena jeste i to da Rudar neće mnogo izgubiti odlaskom Panića, imajući u vidu da je rukovodstvo kluba dogovorilo nastavak saradnje sa čak deset fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi