Reorganizacija škole nogometa NK Jedinstvo

Novosti iz Bihaća

Reorganizacija škole nogometa NK Jedinstvo

Čelnici NK Jedinstvo ovih dana vrijedno rade kako bi stabilizirali stanje na stadionu Pod borićima. 

Bihaćki klub je suočen sa brojnim problemima, počevši od nagomilanih dugova do nedovoljnog igračkog kadra, međutim među ljudima koji vode Jedinstvo ne nedostaje entuzijazma da se stanje stabilizira u što kraćem roku. 

Ovih dana u Jedinstvu je došlo i do reorganizacije omladinske škole. Primarni cilj je kroz svježe ideje dovesti školu na višu razinu i u dogledno vrijeme stvoriti igrače koji mogu nastupati i odgovoriti zahtjevima modernog nogometa. 

Na čelu će, kako je potvrdio generalni direktor Senad Karač, biti Amir Midžić, a zajedno sa njim radit će i Amir Doksanaltić. U prošlosti je Doksanaltić već imao priliku biti u stručnom štabu crveno-bijelih, a vrijedno pomena je i to što se posljednjih godina okušao kao trener u azijskim zemljama koje su u ekspanziji kada je nogomet u pitanju. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi