Remi Borca i Podrinja

U Janji mreže mirovale

Remi Borca i Podrinja

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca remizirali su danas u sklopu drugog kola play-offa Prve lige Republike Srpske sa ekipom Podrinja u Janji rezultatom 0:0 (0:0).

Tim iz Janje i definitivno je najveće iznenađenje ove sezone u prvenstvu Republike Srpske. Nakon što su savladali Rudar u prošlom kolu (1:0), sada su bodove podijelili sa Velikanom iz Platonove.

Banjalučani su većim dijelom utakmice držali konce u svojim rukama. U prvom poluvremenu su stvorili nekoliko izglednih šansi, ali su mreže i dalje mirovale. 

Nakon predaha, u Janji je viđen isti scenario. Crveno-plavi su nastavili da diktiraju tempo ali put do protivničke mreže nisu uspjeli da pronađu.

U trećem kolu play-offa, Borac će već u subotu dočekati Drinu iz Zvornika, dok će Podrinje gostovati u Gradišci ekipi Kozare.

Vule Trivunović i njegovi izabranici sada bježe 15 bodova pratećem Rudaru, koji je danas savladao Kozaru pred svojom publikom (2:1).

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi