Remetić: Stavljam mandat na raspolaganje

Trener TOŠK-a za SportSport.ba

Remetić: Stavljam mandat na raspolaganje

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a danas su poraženi do Veleža sa 4:0 i nakon tri odigrana kola nemaju nijedan osvojen bod. 

Tešanjci su danas bez većih problema poraženi u Mostaru, a nakon utakmice za SportSport.ba je govorio šef struke tog tima Igor Remetić.

"I na drugom gostovanju ove sezone ostajemo veliki dužnici našim navijačima koji su nas pratili i na ovom gostovanju. Mi sno pobjednici bili prije meča jer "mali" TOŠK igra prvenstvenu utakmicu protiv "velikog" Veleža. Međutim, kada se ne odigra agresivno, kada se ne napravi žuti karton, kada poslije drugog gola puknemo u svim linijama, onda se mora očekivati katastrofa protiv dosta motivisanog Veleža", jasan je bio Remetić.

Priznao je da bi vrlo lako mogao napustiti TOŠK.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Momcima ne zamjeram ništa, smatram se odgovornim za ovaj rezultatski loš start i svoj mandat stavljam na raspolaganje UO kluba gdje ćemo zajednički donijeti odluke koje su korisne za ovaj tim. Tešanj mogu napustiti uzdignute glave i biti ponosan na ono sto su ovi momci napravili u prethodnih 13 mjeseci", dodao je Remetić.

Remetić je TOŠK uveo u Prvu ligu Federacije BiH i bio jedan od najzaslužnijih za taj uspjeh. Da li će i ostati u ovom klubu bit će poznato u narednim danima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi