Rastoder: U Tešnju ponoviti pristup kao protiv Bratstva

Član Olimpika pred gostovanje TOŠK-u

Rastoder: U Tešnju ponoviti pristup kao protiv Bratstva

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika sutra će gostovati u Tešnju ekipi TOŠK-a u okviru desetog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Vukovi će nakon pobjede u prethodnom kolu protiv Bratstva, gostovati ekipi TOŠK-a, koja je u prethodnom kolu do nogu potukla ekipu Jedinstva u Bihaću rezultatom 5:1.

Edvin Rastoder je u prethodnom kolu odigrao dobru utakmicu i idealno se uklopio u dobru igru cijelog tima na ovoj utakmici. Rastoder je ponikao u FK Sarajevo, a prethodnu sezonu proveo je u visočkoj Bosni. Tokom ljeta stigao je na Otoku i kako kaže zadovoljan je svojim igrama.

“Zadovoljan sam svojim nastupima, ali uvijek može bolje i ima mjesta za napredovanje. Imao sam blažu povredu, ali sada je sve uredu hvala Bogu i mogu se u potpunosti posvetiti treninzima i igrama na terenu.”

Rastoder se složio da je u prošlom kolu njegov tim odigrao odličnu utakmicu protiv odlične ekipe Bratstva.

“Bratstvo je odlična ekipa i sigurno je da će namučiti sve ekipe u našoj ligi. Pokazali su to i utakmici prethodnog vikenda na Otoci. Mi smo odigrali vrlo dobro, dominirali smo , stvarali šanse i na kraju je stigao pogodak kao nagrada za naše napore.”

Olimpik sutra (nedjelja) gostuje u Tešnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Sigurno da nam neće biti jednostavno, ali s pravim pristupom i pravim motivom pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Odnos prema igri kakav smo imali u utakmici sa Bratstvom, je način kako se trebamo nametnuti i u ovoj utakmici, kako bismo nastavili sa pobjedama i dodatno se primakli našem cilju”, rekao je na kraju razgovora za olimpik.ba Rastoder.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi