Radulović i Raspudić spremni za Sutjesku

Dobre vijesti za Borac

Radulović i Raspudić spremni za Sutjesku

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici u subotu će u okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Sutjeske iz Foče.

Borac će protiv Fočaka pokušati da po 12. put uzastopno svoju mrežu ostavi netaknutom, a velika je vjerovatnoća da će tako i biti jer se u tim vraća iskusni dvojac.

Naime, nakon što je odradio suspenziju zbog crvenog kartona, kapiten crveno-plavih Boris Raspudić biti će u sastavu za meč sa timom iz Foče. Ali to nije sve. Povredu koljena, sanirao je iskusni vezista i veliko pojačanje Velikana iz Platonove ove zime Aleksandar Radulović, te će i on biti na raspologanju Trivunoviću.

Svakako sjajne vijesti za banjalučki sastav koji juri rekord Kozare iz Gradiške, a koja je u sezoni 2010/11 na 13 prvoligaških mečeva sačuvala svoju mrežu.

Važno je istaknuti da će meč biti humanitarnog karaktera jer će sav prihod od prodatih ulaznica otići za liječenje djevojčice Sofije koja boluje od leukemije, a kojoj je za liječenje potrebno oko 270.000 američkih dolara.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi