Radović ponovo na klupi Slavije, prozivka zakazana za danas

Slavija starta sa pripremama

Radović ponovo na klupi Slavije, prozivka zakazana za danas

S. Mlaćo

Nakon što je Milomir Odović napustio klub, te preuzeo B tim Željezničar, FK Slavija je ostala bez šefa stručnog štaba.

Ipak, Odovićevo mjesto nije dugo bilo upražnjeno, s obzirom da je na njegovo mjesto imenovan Dragan Radović, koji je posljednji angažman imao u sarajevskom Olimpiku. Zanimljivo da Radović po četvrti put sjeda na klupu Slavije.

Prozivka nogometaša iz Istočnog Sarajeva, člana Prve lige RS, biće održana danas u 18 sati na pomoćnom stadionu, a prvi pomoćnik Radoviću će biti Goran Simić, dok će Nebojša Maslovarić biti zadužen za rad sa golmanima.

Već ranije spominje se da bi Slavija mogla u svoj tim vratiti nogomeaša iz sjajnih dana ovog kluba kao što su Zoran Kokot, Miljan Govedarica, Bojan Regoje i dr., a da li će se to i desiti ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi