Radović: Nadigrali smo Slobodu, zasluženo smo slavili

Trener Slavije za SportSport.ba

Radović: Nadigrali smo Slobodu, zasluženo smo slavili

D. Rakanović

Fudbaleri Slavije savladali su prošlog vikenda Slobodu rezultatom 1:0, a pobjedu ekipi iz Istočnog Sarajeva donio je Miljan Govedarica pogotkom u 59. minuti. 

Trener Slavije Dragan Radović bio je zadovoljan nakon trijumfa svoje ekipe protiv ekipe iz Mrkonjić Grada. 

"Zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Sloboda je jedna od boljih ekipa u Prvoj ligi RS-a, a mi smo ih nadigrali. Ovo je bila jedna od najboljih utakmica koju smo odigrali. Zasluženo smo pobijedili, promašili smo još nekoliko sjajnih šansi. Cijelu utakmicu smo dominirali i pobjeda nije dolazila u pitanje", rekao je za SportSport.ba Radović.

Slaviji slijedi gostovanje u Zvorniku ekipi Drine u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske. 

"Protiv Drine očekujem tešku utakmicu, oni su favoriti u ovoj utakmici jer igraju na domaćem terenu, ali mi u Zvornik ne idemo sa bijelom zastavom. Pružićemo maksimum i nadamo se da ćemo pozitivnom rezultatu. Mi smo mlada ekipa, imamo malih problema sa sastavom. Miljan Govedarica ima problema sa koljenom i nije sigurno da li će igrati u Zvorniku, Marković je suspendovan zbog žutih kartona", rekao je Radović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Slavija se nakon sedam kola nalazi na sedmoj poziciji sa devet osvojenih bodova.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi