Radanović: Čudo je da rezultat nije bio ubjedljiviji

Trener Sutjeske nakon trijumfa protiv Kozare

Radanović: Čudo je da rezultat nije bio ubjedljiviji

D. Rakanović

Fudbaleri Sutjeske u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske nadigrali su Kozaru sa 4:1 i konačno upisali pobjedu.

Fočaci su u prvih sedam kola bili bez pobjede, i imali su samo tri boda. 

Kapiten Nikola Mojović postigao je dva pogotka, dok su po jedan postigli Jovica Dačević i Nikola Danilović. Utješni pogodak sa Kozar postigao je Nebojša Stjepanović. 

Novi trener Sutjeske Miljan Radanović nije krio zadovoljstvo nakon meča. 

"Čestitam mojim igračima na maksimalnom zalaganju, borbenosti i odgovojnoj igri tokom cijelom meča. Nikog od naših igrača ne bih posebno izdvajao, ispostavilo se da je spoj mladosti i iskustva konačno došao do izražaja. 

Ispoštovali su sve što smo se dogovorili pred početak ovog veoma bitnog meča i za nas, a i za Kozaru, jer smo u grupi timova koji se nalaze u kritičnoj zoni", rekao je Radanović. 

"Nametnuli smo ritam od prve minute, satjerali smo protivnika na njegovu polovinu i rezultat je došao. Uz sve to napravili smo još dosta izglednih šansi u prvom poluvremenu i pravo je čudo da rezultat nije bio još ubjedljiviji", naveo je Radanović i dodao: 

"I u nastavku utakmice smo nastavili sa napadima, gosti su nakon jedne poluprilike uspjeli da smanje prednost, ali nast to nije obeshrabrilo. Nastavili smo sa organizovanom i dobrom igrom što je krunisano još jednim pogotkom za veliku pobjedu". 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sutjeska se nalazi na devetoj poziciji sa šest bodova. 

"Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva pokazati da imamo tim kooji zaslužuje stabilno mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske", zaključio je Radanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi