Prvotimci Sarajeva posjetili trening najmlađih

Polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase"

Prvotimci Sarajeva posjetili trening najmlađih

E. Škorić

Kapiten FK Sarajevo Haris Duljević, najbolji strijelac ekipe Mersudin Ahmetović i golman Bojan Pavlović posjetili su trening najmlađih polaznika Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase".

Raspoloženi igrači Sarajeva došli su da pozdrave dječake i da prate njihove treninge, a usput su im dali savjete kako da postanu dobri igrači.

Nakon što su uživali u potezima i golovima najmlađih članova bordo porodice, njih trojica s ostatkom ekipe oputovala su u Bijeljinu na meč šestog kola Lige prvaka protiv Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi