Prva pobjeda kalesijske Bosne u novoj sezoni

Druga liga Sjever, 5. kolo

Prva pobjeda kalesijske Bosne u novoj sezoni

M. Šljivak

Kalesijska Bosna pobijedila je kao gost Dizdarušu u Brčkom s 2:0 u zaostalom meču 5. kola Druge lige FBiH grupa Sjever.

Ekipa iz Kalesije igra očajno ove sezone. Do danas su osvojili samo jedan bod, ali su u Brčkom odigrali odličan meč i došli su do prve pobjede u sezoni.

Pomogao je gostima i Preljević koji je isključen nakon pola sata igre, a Bosna je prednost igrača više iskoristila u 51. minuti kada Salihović pogađa za 0:1.

Pobjedu su gosti zaključili u 90. minuti. Samo što je ušao u igru Omerović pogađa za konačnih 0:2 i važna tri boda odlaze u Kalesiju.

Druga liga Sjever, 5. kolo:

Dizdaruša - Bosna Kalesija 0:2 (Salihović 51', Omerović 90')

Dizdaruša: Medić, Livadić, Srna, Omić, Mehmedović, Lejlić, Memišević, Zonić, Matolić, Preljević, Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Bosna Kalesija: Hamzić, Mušanović, Beširević, Mujkić, Križevac, Poljaković, Mešić, Salihović, Majdančić, Sakić, Imamović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi