Prolongiran Šunjićev potpis za Palermo

Čeka se potpis...

Prolongiran Šunjićev potpis za Palermo

Bh. reprezentativac Toni Šunjić od sinoć se nalazi u Palermu. 

Šunjić je danas odradio prve ljekarske preglede u Palermu, a iako se očekivalo da će isti dan potpisati ugovor, taj čin je prolongiran za sutra. 

Do potpisa ugovora preostalo je samo da prođe još jedan pregled u jutarnjim satima, koji bi trebao biti samo formalnost, nakon čega će uslijediti zvanično potpisivanje i predstavljanje u Palermu. 

Mostarac u Palermo dolazi na posudbu do kraja sezone, a ukoliko na ljeto obje strane budu zadovoljne, sicilijanski klub će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor za nešto manje od dva miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Palermo će biti šesti klub u Šunjićevoj karijeri. Prethodno je bio član Zrinjskog, Kortrijka, Zorye, Kubana i Stuttgarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi