Predstavnici NK Travnik prisustvovali splitskom derbiju

Na poziv prijatelja iz RNK Split

Predstavnici NK Travnik prisustvovali splitskom derbiju

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika nalaze se na pripremama u Makarskoj, a lijepo vrijeme jučer su iskoristili za intezivan jutarnji trening.

Poslijepodne je iskorišteno za odlazak u bazen, a članovi stručnog štaba na čelu sa Osmom Bajrićem i sekretar kluba prisustvovali su splitskom derbiju nastavka drugog dijela sezone 1. HNL između Splita i Hajduka (1:1). 

Split je imao vodstvo, ali se Hajduk vratio pogotkom u 82. minuti i došao tek do boda, a predstavnici Vezira mogli su uživati u veoma kvalitetnom meču. 

Na utakmicu su došli na poziv čelnika RNK Split, a treba istaći da će RNK Split i NK Travnik danas odmjeriti snage u prijateljskom duelu koji je zakazan već ranije. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bila je to prava prilika da se iz redove federalnog prvoligaša naše zemlje bace i na "špijunažu", ali teško je očekivati da će se danas u timu naći ijedan igrač koji je nastupao protiv Hajduka. 

RNK Split je prije par dana preuzeo nekadašnji reprezentativac naše zemlje Bruno Akrapović, a jučer je svih 90 minuta upisao nekadašnji član FK Sarajevo Amer Dupovac. Na klupi se našao Alem Merajić, dok je klupu na drugoj strani grijao bivši član Željezničara Josip Kvesić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi