Popović: Rudar ima ambicije za PL, zbog toga sam došao

Novo pojačanje Rudara za SportSport.ba

Popović: Rudar ima ambicije za PL, zbog toga sam došao

D. Vejo

Jedna od glavnih karika Kozare iz Gradiške tokom jesenjeg dijela prvenstva Mile Popović ove zime pojačat će redove prijedorskog Rudara.

Mladi i talentovani defanzivac svojim kvalitentim igrama u dresu crveno-bijelih skrenuo je pažnju na sebe. Njegove partije, nisu prošle nezapaženo ni kod stratega Prijedorčana Zlatka Jelisavca koji po svu cijenu želi Popovića vidjeti na spisku svojih izabranika.

"Dogovorio sam se sve sa Rudarom. U srijedu bih trebao početi pripreme sa novim saigračima i klubom. U Kozari mi je istekao ugovor 31. decembra tako da sam postao slobodan igrač, a nemam namjeru isti da produžim. Imao sam ponudu i od ekipe Zvijezde iz Gradčca, ali sam se odlučio za Rudar jer sam bliže kući. Oni imaju ambicije za Premijer ligu BiH, zbog toga sam se i odučio za Rudar", izjavio je za SportSport.ba fudbaler, Mile Popović.

U karijeri, mladi Popović nastupao je za Slobodu iz Novog Grada, Kozaru, a od sada će nositi dres tima iz grada na Sani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi