Pogledajte golove sa duela Podrinja i Sarajeva
Foto: EPA

Bordo tim ubjedljiv u prijateljskom susretu

Pogledajte golove sa duela Podrinja i Sarajeva

U sklopu 90 rođendana FK Podrinje u Janji je jučer odigran prijateljski susret ove ekipe i FK Sarajevo, a gosti iz glavnom grada BiH su upisali ubjedljivu pobjedu rezultatom 0:5.

Prvo poluvrijeme je proteklo u znaku Mersudina Ahmetovića, napadača Sarajeva koji je prije odlaska na pauzu uspio zabilježiti hat-trick. Osim Ahmetovića dobre prilike su imali Lelić i Anđušić.

I u drugom poluvremenu je Sarajevo dominiralo, a nakon deset minuta igre u nastavku u strijelce se upisao Husejinović. Isti igrač je, nešto kasnije, postigao gol i za konačnih 0:5.

Kada je u pitanju ekipa Sarajeva susret su počeli: Pavlović, Hebibović, Bekić, Adukor, Ivetić, Sarić, Stanojević, Anđušić, Velkoski, Lelić i Ahmetović. 

U drugom poluvremenu su, pak, na teren istrčali: Kovačević, Sadiku, Pidro, Novaković, Mujakić, Adukor, Rahmanović, Husejinović, Crnkić, Hodžić i Hadžić.

Najbolje prilike i golovi s jučerašnje utakmice u Janji mogu se pogledati u video prilogu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi