Pogledajte golove i prilike sa meča Sarajeva i Moševca

Prijateljska utakmica

Pogledajte golove i prilike sa meča Sarajeva i Moševca

Fudbaleri Sarajeva su u sklopu priprema za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH danas odigrali prijateljski susret sa NK Moševac i slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 7:2.

Sarajevo je do vodstva nad ekipom iz Druge lige FBiH, grupa Centar, došlo već u četvrtoj minuti kada je pogodio Said Husejinović.

Rahmanović je u 17. minuti povisio na 2:0, da bi 3:0 bilo nakon gola mladog Herića.

Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 4:0 u korist Sarajeva, a četvrti gol za ekipu sa Koševa je postigao Rahmanović. Husejinović je ovaj put bio asistent.

Rahmanović početkom drugog dijela pogađa za 5:0 i postiže svoj treći gol na ovoj utakmici.

U 52. minuti Crnkić pogađa za 6:0, da bi potom gosti postigli dva brza gola. Ipak, Sarajevo uzvraća u samom finišu i postiže još jedan gol. Igrao se 85. minut kada je Crnkić pogodio za konačnih 7:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najzanimljiviji detalji sa današnjeg susreta mogu se pogledati u video prilogu:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi