Podrinje protiv Sloge nastavilo pobjednički niz

Prva liga RS, 19. kolo

Podrinje protiv Sloge nastavilo pobjednički niz

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja nastavili su sa serijom dobrih rezultata nakon što su danas u sklopu 19. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu bili bolji od Sloge iz Doboja rezultatom 3:0 (1:0).

Najprijatnije iznenađenje šampionata od prve minute jasno je dalo do znanja da bodovi ostaju u Janji. Domaćin je otpor protivnika slomio u 24. minuti meča kada za 1:0 pogađa Arsenović, a koji ujedno i postavlja rezultat prvih 45 minuta.

Poslije pauze, ponovo Podrinje vodi glavnu riječ. Na terenu je postojao samo jedan tim i to onaj domaći. Tokom druge dionice istakao se fudbaler Podrinja Vujić. Prvo je u 65. minuti matirao golmana gostiju za 2:0, da bi svega dva minuta kasnije ponovo pogodio i tako postavio konačnih 3:0.

Ekipa Podrinja nakon 19 odigranih kola zauzima treću poziciju na tabeli sa 33 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi