Podrinje ispisuje sjajnu fudbalsku priču

Ostvaruju zadivljujuće rezultate

Podrinje ispisuje sjajnu fudbalsku priču

D. Vejo

Jedna od najljepših fudbalskih priča ove sezone u BiH dolazi iz Janje, a ispisuju je fudbaleri tamošnjeg Podrinja.

Navedeni prvoligaš u ligi Republike Srpske, ostvario je impozantan uspjeh u tekućoj takmičarskoj sezoni, a gdje nakon drugog kola play-offa pomenutog šampionata, zauzima treću poziciju sa 44 osvojena boda koliko ima i drugoplasirani Rudar iz Prijedora.

Da će sa Podrinjem biti lako, mislio je svako. Pa su tako mnogi prošlogodišnji premijerligaši naišli na tvrd orah. Da tim iz Janje igra kvalitetan fudbal, dostojan Prvoj ligi RS, govori i činjenica da su savladali Rudar na svom terenu (1:0) u posljednjem kolu regularnog dijela lige, a zatim su u prvom kolu Lige za prvaka bili bolji od Tekstilca u Derventi (0:1).

Seriju dobrih rezultata nastavili su juče, kada su pred svojom publikom odigrali neriješeno sa ekipom banjalučkog Borca koja pretenduje na sam vrh tabele i povratak u elitu.

"Zadovoljni smo ostvarenim bodom protiv Borca. To je najbolja ekipa u Republici Srpskoj i s razlogom se nalaze na vrhu tabele. Mi smo bili dostojan rival Banjalučanima. Nastavljamo trku sa Rudarom za drugo mjesto. Čestitke našim igračima za dobru igru, a Borcu ulazak u Premijer ligu BiH", poručio je sekretar Podrinja, Muhamed Talović.

U trećem kolu, Podrinje će gostovati ekipi Kozare u Gradišci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi