Fudbaler Sloge

Pirić: Svaka čast domaćinu, ali kvalitetniji smo

E. Dindić

U okviru 10. kola Prve lige FBiH fudbaleri Sloge iz Simin Hana idu na teško gostovanje u Bugojno kod ekipe Iskre. 

Nakon visoke pobjede od 6:1 u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Bosne iz Visokog, nova tri boda ovaj put u Bugojnu se nameću kao imperativ. 

Muris Pirić jedan od najboljih fudbalera Sloge za SportSport.ba govorio je o predstojećem susretu u Bugojnu, a osvrnuo se i na susret  prošlog kola protiv Bosne iz Visokog. 

"Utakmicu protiv Bosne odigrali smo na visokom nivou, na vrijeme smo dali taj gol i onda je sve bilo mnogo lakše. Nastavili smo niz nepobjedivosti na svom terenu. Što se tiče utakmice u Bugojnu, ja mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Svaka čast domaćinu, ali mislim da smo mi kvalitetnija ekipa", zaključio je Pirić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi