Trener Slobode zadovoljan

Petrović: Kvalitetna utakmica, vrhunsko suđenje

E. Dindić

Trener Slobode iz Tuzle Slavko Petrović bio je zadovoljan nakon prve utakmice 1/4 finala Kupa BiH protiv Sloge iz Simin Hana.

Iako je meč završen rezultatom 0:0, trener Slobode ističe da nema potrebe biti nezadovoljan.

"Mogu reći da je utakmica za nas bila očekivano teška utakmica. Znali smo da će na ovom teškom terenu biti strahovito mnogo borbe, mada moram priznati da je teren za ovo doba godine bio u dobrom stanju", započeo je Petrović, te dodao:

"Obje ekipe su pružile sto posto svojih mogućnosti i pored rezultata 0:0, mislim da svi mogu biti zadovoljni ovom utakmicom. Dobra organizacija, kvalitetna utakmica, vrhunsko suđenje i nema razloga da bilo koga kritikujem. Samo mi je žao što nismo krunisali to što smo bili za nijansu bolji".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Revanš meč dva rivala igra se za sedam dana na Tušnju, gdje će obje ekipe imati možda i podjednake šanse za plasman u polufinale našeg najmasovnijeg takmičenja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi