Panić: Kozara nije niti malo naivan tim

Rudar dočekuje Kozaru u Prijedoru

Panić: Kozara nije niti malo naivan tim

D. Vejo

Poraz od banjalučkog Borca u krajiškom derbiju, fudbaleri Rudara iz Prijedora moraju što brže zaboraviti jer im već za vikend u sklopu 19. kola Prve lige Republike Srpske u goste dolazi Kozara iz Gradiške.

Banjalučani sada bježe devet bodova timu iz grada na Sani, pa s toga ukoliko Prijedorčani i dalje žele ostati u trci za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu BiH, novi bodovi biti će prijeko potrebni.

Čitav plijen je pod moranje, kažu iz tabora domaće ekipe na ovom meču te dodaju da neće biti lako jer Gradiščanci nisu nimalo naivan tim.

"Kozara ima dobru ekipu. Njihov plasman na tabeli i nije najbolji pokazatelj kvaliteta kojeg posjeduju. U prošlom kolu dobili su Tekstilac što najbolje potvrđuje moju konstataciju. Ipak, mi pred svojim navijačima moramo ostvariti pobjedu kako bi se iskupili za poraz u Banjaluci u prošlom kolu", kazao je fudbaler Rudara, Vedran Panić.

Utakmica između Rudara i Kozare na rasporedu je u subotu od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije