Ovakva bruka se može vidjeti samo u 1. ligi Federacije

Nesportski potez za prepričavanje

Ovakva bruka se može vidjeti samo u 1. ligi Federacije

U 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine iz vikenda u vikend gledamo neke scene koje nemaju nikakve veze sa fudbalom, a pojedine situacije baš izlaze iz okvira sportskog.

Na utakmici Jedinstva i Travnika u Bihaću, koja je završena rezultatom 1:1, desila se bruka kakva se izgleda može vidjeti samo na našim stadionima.

Fudbaler Jedinstva Miloš Galin je, najblaže rečeno, prekršio sva moguća pravila fair playja kada je uzeo loptu od Travničana i krenuo prema protivničkom golu u trenucima kada su gostujući fudbaleri pokušali ispoštovati pravilo i vratiti protivniku loptu u posjed.

Fudbaleri Travnika su se spremali da vrate loptu igračima Jedinstva nakon jedne situacije, a onda je na scenu stupio Galin koji je napravio potez kakav se stvarno rijetko viđa.

Na svu sreću, glavni sudac utakmice je brzo reagovao, oglasio se i tako prekinuo Galina u pohlepnoj namjeri da postigne gol na ovakav način. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Koliko je Travničanima zasmetao ovaj detalj najbolje pokazuje situacija nakon ovog nesvakidašnjeg incidenta, kada je jedan fudbaler ove ekipe nakon ponovnog sudijskog podbacivanja iz sve snage poslao loptu na tribine, vjerovatno i van stadiona.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi