Održana sjednica UO-a NK Jedinstvo

Može li Jedinstvo na staze stare slave?

Održana sjednica UO-a NK Jedinstvo

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva polusezonu su završili na posljednjem mjestu Prve lige Federacije BiH sa samo sedam osvojenih bodova.

Osim katastrofalnih rezultata na terenu, teška situacija je i u samom rukovodstvu kluba.

Tim povodom održana je sjednica predsjedništva  i Upravnog odbora kluba gdje je analizirano samo stanje u klubu, te rezultati koji su postignuti.

Sadašnji čelnici kluba isti su preuzeli 19.06. 2017. godine sa dugom od 257.000 KM uz nekvalitetan igrački kadar, štrajkove igrača, potpuni raspad škole nogometa, ali i nedovoljnu podrška grada Bihaća, ujedno osnivača kluba.

Stav sadašnje uprave kluba je da se do 01.12. 2017.godine podnese izvještaj od 19.06. 2017. uz sve prihode i rashode ostvarene do 12.11. 2017.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rješenja kako kažu ima, kao i ljudi koji vole klub i koji su spremni pomoći, te vratiti klub na staze stare slave.

Navodno, spominju se i potencijalni investitori iz Kine i Njemačke s kojima su pregovori u toku, a u klubu sada očekuje odgovore istih.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi