Novi Travnik oslabljen protiv Bratstva

Nakon remija sa Jedinstvom

Novi Travnik oslabljen protiv Bratstva

S. Mlaćo

Nakon remija u prošlom kolu protiv Jedinstva iz Bihaća (0:0), nogometaši Novog Travnika okrenuli su se duelu 19. kola protiv Bratstva iz Gračanice.

Novotravničani su protiv Jedinstva pokazali veoma dobru igru, te zaradili aplauze svojih navijača, a za potpuno slavlje nedostajao je i jedan pogodak. Ipak, remi sa timom iz Bihaća u Novom Travniku su skupo platili, s obzirom na probleme sa igračkim kadrom nakon te utakmice.

"U Gračanicu se idemo nadigravati. Nakon tri kola gdje smo uzeli samo bod i u zadnjoj utakmici propustili dobrih šansi, podižemo se i nadam se da ćemo protiv Bratstva pokazati dobar i efikasan fudbal", kazao je za SportSport.ba šef stručnog štaba NK Novi Travnik Salim Duraković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Povrede protiv Jedinstva u redovima posljednjeplasirane momčadi lige zaradili su Mehić i Knežević, dok će nedjeljni susret zbog tri žuta kartona propustiti kapiten Rezdeušek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije