Novaković: Trudio sam se i to se na kraju isplatilo
FOTO: facebook

Ponovo zatresao protivničku mrežu

Novaković: Trudio sam se i to se na kraju isplatilo

S. Mlaćo

Nogometaši Orašja bez većih problema danas su na svom terenu savladali Novi Travnik 2:0.

Popularni Labudovi sa Save tako su ostali u samom vrhu tabele, a konačnih 2:0 postavio je u 72. minuti Milovan Novaković.

Bio je to drugi pogodak ove polusezone za 22-godišnjeg napadača koji je već opravdao povjerenje čelnika kluba iz Orašja. U Orašje je stigao iz Zvijezde 09.

"Zadovoljan sam svojom igrom, trudio sam se i davao sve od sebe i to se na kraju isplatilo. Sretan sam zbog pobjede, a prvo poluvrijeme smo lošije ušli u meč, međutm, u drugom poluvremenu smo to popravili i pokazali da smo ekipa koja ne odustaje od vrha tabele, kazao je Novaković poslije utakmice za SportSport.ba

Prokomentarisao je trenutnu tabelu Prve lige Federacije.

"Moje mišljenje je da će se za prvo mjesto boriti Travnik i Bosna Visoko", dodao je napadač tima iz Orašja koji nije krio zadovoljstvo zbog današnje pobjede svog tima i pogotka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da na Novakovićevu adresu već došle ponude nekoliko zainteresovanih klubova, pa je teško očekivati da ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu tima iz Orašja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi