NK Novi Travnik osigurao titulu jesenjeg prvaka

Kolo prije kraja polusezone

NK Novi Travnik osigurao titulu jesenjeg prvaka

S. Mlaćo

Kolo prije kraja prvog dijela sezone nogometaši Novog Travnika ovjerili su jesenju titulu prvaka u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad. 

Novotravničani su danas u okviru 12. kola u derbiju savladali NK Podgrmeč iz Sanskog Mosta sa minimalnih 1:0, a junak pobjede bio je Senid Hodžić pogotkom u 53. minuti.

Krajina je pogocima Kadića i Čatakovića savladala Slogu 2:0, te zauzima drugo mjesto sa pet bodova zaostatka za Novim Travnikom.

Kiseljak je eurogolom Ganija savladao FK Vitez sa minimalnih 1:0, a Radnik iz Donjeg Vakufa u Ključu je slavio nad istoimenim domaćinom 3:1.

Krajišnik je savladao Bratstvo 3:2, a Rudar iz Han Bile Vitez iz Bužima 1:0.

Podjelu bodova vidjeli smo u duelu Busovače i Brekovice (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi