Nikola Vasiljević se vratio u Drinu Zvornik
FOTO: EPA

Drina startala sa pripremama

Nikola Vasiljević se vratio u Drinu Zvornik

S. Mlaćo

Nogometaši Drine iz Zvornika jučer su startali sa pripremama za novu sezonu Prve lige Republike Srpske.

Održan je sastanak igrača i rukovodstva kluba, te odrađen i prvi trening.

Čelni ljudi Drine u saradnj sa načelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem dogovorili su da se što prije krene sa pripremama, a cilj kluba će biti smanjenje troškova i oslanjanje na mlađe i sopstvene snage. Za trenera seniorske momčadi Zvorničana imenovan je Aco Kostić, legenda kluba koji je trenirao kadetsku selekciju.

Na prvom treningu Kostiću se odazvalo 20 nogometaša, a zanimljivo među njima je bio i Nikola Vasiljević, 33-godišnjak koji će tako ponovo obući dres Drine. Vasiljević iza sebe ima veliko iskustvo, s obzirom da je nastupao i za BSK Borac, Jeju Utd., Modriča Maximu, Croatiu Sesvetu, Zvijezdu Gradačac, Schachtjor K, odakle se i vratio u Zvornik. Upisao je dva nastupa u dresu reprezentacije BiH, a rođen je u Zvorniku.

Pored Vasiljevića u Drinu se vratio i Slađan Stupar, dojučerašnji član Radnika iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi