Nekadašnji trener Borca preuzima Tekstilac?

Najbliži klupi Dervenćana

Nekadašnji trener Borca preuzima Tekstilac?

D. Vejo

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Tekstilac već nekoliko dana je u potrazi za novim šefom struke.

Odlazak Bojana Magazina sa tog mjesta, primorao je čelnike tima iz Dervente da što prije pronađu riješenje na kormilu tima kako bi pripreme počeli na vrijeme.

U opticaju su mnoga imena. Riječ je o stručnjacima koji su poznati na ovdašnjim terenima te koji su stekli ugled i povjerenje mnogih klubova do sada.

Među imenima koja se spominju su nekadašnji član stručnog štaba Metalleghea Nebojša Đekanović, zatim trener Kozare Velimir Stojnić, trener omladinskih kategorija Borca Zoran Dragišić, Cvijetin Blagojević te Zoran Bujić.

Prema prvim naznakama, najviše se pregovara sa stručnjakom iz Banja Luke, Zoran Dragišićem koji je vodio prvi tim Banjalučana na početku ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Dragišić je potvrdio za naš portal da je ostvario kontakt sa Tekstilcem, te da su dogovorili naredne sedmice sastanak.

Tekstilac ima jesenji dio prvenstva za pamćenje. Završili su na četvrtoj poziciji sa 26 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirano Podrinje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi