Nekadašnji igrač Zrinjskog i Olimpika pojačao GOŠK

Četvrto pojačanje ekipe iz Gabele

Nekadašnji igrač Zrinjskog i Olimpika pojačao GOŠK

D. Rakanović

Bivši fudbaler Zrinjskog, Lučkog i Olimpika Mile Pehar novi je fudbaler GOŠK-a iz Gabele.

On je četvrto pojačanje Lavova koji će u narednoj sezoni nakon nekoliko godina pauze igrati u Premijer ligi. Pehar je u prošloj sezoni nosio dres Olimpika s kojim je ispao iz Premijer lige.

Na Podavali će sarađivati sa Slavenom Musom s kojim je radio u Zrinjskom. Ovaj krilni fudbaler igrao je i za mladu reprezentaciju BiH, a kratko i za Lučko u Hrvatskoj. Sa Zrinjskim je osvajao naslov prvaka BiH.

Debi u dresu GOŠK-a mogao bi upisati upravo na stadionu Pod Bijelim brijegom na utakmici protiv Zrinjskog koja je planirana za sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi