Navijači Rudara i Igmana kao pozitivna priča bh. nogometa

Lijepa slika sa stadiona u Kaknju

Navijači Rudara i Igmana kao pozitivna priča bh. nogometa

S. Mlaćo

U prošlom kolu Prve lige FBiH u Konjicu su snage odmjerili Rudar iz Igman iz Kaknja, a nakon 90 minuta gledaoci su vidjeli podjelu bodova (1:1).

Rudar je bio favorit, ali to nije opravdao, te su gosti lako moglo do punog plijena. Zanimljivo da su gosti u ovom meču imali i podršku svojih navijača, koji su lijep dočekani u Kaknju, što pokazuje i zajednička fotografija sa navijačima domaćeg tima.

Slike koje definitivno želimo gledati na bh. stadiona i koje vraćaju nadu da prilikom dolaska gostujućih navijača na bh. stadione zaboravimo na nerede, tučnjave i slično...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi