"Nadam se nastavku golgeterske forme i protiv Napretka"

Fudbaler Tekstilca Aleksandar Milaković za SportSport.ba

"Nadam se nastavku golgeterske forme i protiv Napretka"

D. Rakanović

Tekstilac je na Gradskom stadionu u Derventi savladao Podrinje iz Janje rezultatom 4:1 u okviru sedmog kola Prve lige Republike Srpske.

Fudbaler Tekstilca Aleksandar Milaković istakao je da je bitno da se ekipa vratila na pobjednički kolosjek. 

"Nakon za nas dva neuspjeha, poraza na domaćem terenu protiv Drine i samo osvojenog boda u gostima u Foči u uspjeli smo se vratiti na pobjednički kolosjek. Iako smo nakon 20 minuta igre imali rezultatski zaostatak, nismo gubili pribranost i već do poluvremena smo vodili 3:1. Još jednim pogotkom u drugom poluvremenu smo samo stavili tačku na i. Mislim da smo pružili dobru partiju i zasluženo slavili", rekao je za SportSport.ba Milaković. 

Tekstilac u slijedećem kolu gostuje u Donjem Šepku ekipi Napretka, a Milaković se nada pozitivnom rezultatu. 

"Protiv Napretka nećemo moći računati na važnog igrača Dejana Zarića koji je suspendovan zbog žutih kartona, ali bez obzira na to nadamo se pobjedi. Respektujemo svakog, ali mislim da kada smo mi 'oni pravi' možemo pobijediti svakog u ovoj ligi", rekao je Milaković 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

On je trenutno vodeći strijelac lige sa pet postignutih pogodaka.

"Iako, naravno, stavljam ekipu ispred sebe, prija mi što sam u ovom trenutku prvi strijelac lige. Nadam se nastavku svoju golgeterske forme i u ovom kolu", rekao je Milaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi