Musemić: Penali su postali noćna mora Sarajeva

Trener Sarajeva nakon ispadanja iz Kupa BiH

Musemić: Penali su postali noćna mora Sarajeva

FK Sarajevo je danas gostovao u Doboju kod Kaknja gdje je odmjerio snage s ekipom Mladosti. Nakon što je regularni tok utakmice završen rezultatom 0:0 pristupilo se izvođenju penala. Domaćini su bili bolji u penal seriji, pa se Sarajevo oprostilo od ovosezonskog izdanja Kupa BiH.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, je govorio za zvaničnu stranicu kluba s Koševe, te istakao da je, možda, najveći krivac za poraz umor igrača.

"Očekivali smo tvrdu utakmicu, da će Mladost učiniti sve da se što manje igra, u tome im je i sudija pomogao. Bilo je puno prekida i razvlačenja, a na kraju samo četiri minute nadoknade. Vjerovatno kada pogledaju snimak možda će biti drugačije, a vjerovatno kada i ja pogledam snimak možda ću drugačije razmišljati, ali sada tako razmišljam", izjavio je Musemić, pa nastavio:

"Jednostavno, nismo bili na nivou kao u prethodne dvije utakmice, da li je umor učinio svoje, možda smo se potrošili protiv Širokog, a penali su postali noćna mora Sarajeva. Šta da radimo, žrijeb je takav da se mogu sastati premjerligaši u prvom kolu. Šta je tu je, život ide dalje."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mi imao bodovni saldo kakav imamo, sigurno da su očekivanja da skupimo što veći broj bodova, a za šta će to na kraju biti dovoljno, vidjet ćemo", prokomentarisao je Musemić na kraju i poziciju Sarajeva u Premijer ligi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi