Mulalić: Želimo jednog dana biti kao Široki

Nakon meča na Pecari

Mulalić: Želimo jednog dana biti kao Široki

E. Škorić

Široki i Mladost jučer su na Pecari odmjerili snage, a domaćin je slavio s 2:1.

Mladost je prva povela, ali je Široki tim preokretom stigao do pobjede i gostima iz Kaknja nanio prvi poraz.

"Utakmica jako kvalitetna. Oba rivala odigrala 90 minuta na visokom nivou. Ekipa Mladosti nije slučajno bila bez poraza i lider do večeras. Znali smo da su jaki iz prekida, da trče dobro kontru i polukontru. Važan je bio gol pred odlazak u svlačionicu. Ovo je priv put da okrenemo utakmkicu kada imamo negativan rezultat od kada sam ja trener. Prvi gol je  bio prekrasan, prethodilo mu je dosta odličnih dodavanja. Mislim da je naša pobjeda zaslužena. Jako teška utakmica, zadovoljan sam", kazao je Goran Sablić nakon utakmice.

Trener Mladosti Edis Mulalić čestitao je Širokom na pobjedi.

"Čestitke Širokom na pobjedi. Ne moramo da se stidimo današnje utakmice. Ključni je trenutak bio izjednačujući gol Širokog. Širokom odavno nije napravljeno ovoliko šansi. Sabliću od srca želim dalji uspjeh. On je korektan radnik i dobar trener. Želimo jednog dana biti kao Široki u pogledu rezultata. Mislim da smo na dobrom putu", izjavio je Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti