Mostar SG Staklorad angažovao dva zvučna pojačanja

Spremni za Ligu prvaka

Mostar SG Staklorad angažovao dva zvučna pojačanja

S. Mlaćo

Najbolji strijelac Futsal kluba Zrinjski u prošloj sezoni Mirko Hrkać drugo je pojačanje aktualnog prvaka BiH, Mostar SG Staklorada.

 Prije Hrkaća, Zrinjski je angažovao i Nermina Kahvedžića, dok su klub napustili Tarik Tinjak koji je prešao u Velež i Marin Šunjić.

Čelnici Mostar SG Staklorada u narednoj sezoni žele odbraniti duplu krunu i predstaviti Bosnu i Hercegovinu u dobrom svjetlu na evropskoj sceni.

Podsjećamo, Mostar je domaćin preliminarne runde Lige prvaka, a mečevi će se igrati u dvorani USRC Midhat Hujdur-Hujka. Mostar SG u prošloj sezoni suvereno je došao do naslova prvaka, a kasnije i osvojio Kup naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti