Milutinović: Zasluženo smo slavili protiv Čelika

Prvotimac FK Krupa za SportSport.ba

Milutinović: Zasluženo smo slavili protiv Čelika

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe tek u 5. kolu Premijer lige BiH upisali su prvu pobjedu.

Krupa je savladala Čelik sa minimalnih 1:0, te se sada nalazi na sedmom mjestu. Junak pobjede bio je Zoran Milutinović koji je u 80. minuti matirao golmana Zeničana Markovića sa 11. metara.

"Svi smo sretni zbog prve pobjede u ovoj sezoni. Došla je vrlo teško jer ekipa Čelika ima svoj kvalitet i kod rezultata 0:0 imali su penal koji na našu sreću nisu realizovali. Mi smo odigralu jednu dobru utakmicu, dominirali svih 90 minuta i zasluženo slavili", kazao je Milutinović za SportSport.ba.

Krupa ove sezone nije na niovu rezultata iz prošle sezone, kada je bila hit prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da igramo bolje nego prošle sezone, svaku utakmicu stvorimo 5-6 šansi, ali nažalost mučimo se u realizaciji. Nadam se da će ova pobjda da nam digne samopouzdanje za naredne mečeve i da ćemo šanse koje stvorimo uspijeti ranije realizovati što bi nam donijelo veću mirnoću u igri, a sve kako bi mirnije privodili utakmice kraju", dodao je prvotimac Krupe Zoran Milutinović.

U narednom 6. kolu Krupa će u goste ekipi GOŠK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi