Milovan Novaković napustio Orašje

Mladi napadač napustio redove federalnog prvoligaša

Milovan Novaković napustio Orašje

S. Mlaćo

Sezona u Prvoj ligi Federacije BiH bliži se kraju.

Poznato je da je titulu prvaka te plasman u Premijer ligu osigurao tim GOŠK-a iz Gabele, a traži se još jedan putnik za niži rang.

Nogometaša Orašja će seznu završiti na sredini tabele, a u posljednjem kolu u goste će Travniku. Danas su popularni Labudovi sa Save ostali bez jednog od najboljih igrača Milovana Novakovića (22).

"Bilo mi je lijepo u Orašju, ostalo je jedno kolo do kraja, ali ja sam napustio klub. Sada ću da se malo odmorim, razmotrim ponude i to je to. U Orašju sam stekao nove prijatelje, to je za mene bilo novo iskustvo, ali vrijeme je za odlazak", kazao je Novaković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novaković iza sebe ima veoma dobru polusezonu, a u 12 utakmica dodao je i tri pogotka. U Orašje je stigao iz redove Zvijezde 09, člana Prve lige Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi