Milošević: Uvjeren sam da ćemo doći do tri boda

Šef struke Radnika pred Olimpik

Milošević: Uvjeren sam da ćemo doći do tri boda

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine ovog vikenda nastavljaju svoj premijerligaški put, gdje će u okviru 19. kola na svom terenu ugostiti ekipu sarajevskog Olimpika.

Ambicije Bijeljinaca u nastavku prvenstva, jeste da što prije osiguraju mjesto koje vodi u play-off. Prije ovog susreta, Radnik zauzima petu poziciju sa 30 osvojenih bodova, dok se Olimpik grčevito bori za opstanak u društvu najboljih.

"Pripreme smo odradili dosta kvalitetno, te s nestrpljenjem iščekujemo sutrašnji meč. Spremni smo, te smatram da uz dobru igru možemo doći do odgovarajućeg rezultata. Uvjeren sam da će moji igrači uložiti svoj maksimum te da ćemo doći do nova tri boda, naravno, uz pomoć naših navijača", izjavio je trener Radnika, Nebojša Milošević.

Očekivanja od ovog susreta kazao je i najbolji strijelac tima.

"Olimpik je dosta izmijenio tim. Međutim, očekujem dobru utakmicu. Mi ćemo ostaviti srce na terenu, te mislim da pobjeda ne dolazi u pitanje", kratko je prokomentarisao napadač, Marko Obradović.

Utakmica između Radnika i Olimpika igra se sutra od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti