Milošević i Kulović složni: Radnik je zasluženo slavio

Radnik - Olimpik 2:0

Milošević i Kulović složni: Radnik je zasluženo slavio

E. Škorić

Radnik je na otvaranju proljetnog dijela prvenstva Premijer lige BiH s 2:0 pobijedio Olimpik.

Gosti iz Sarajeva držali su se dobro u prvom dijelu, ali su u nastavku primili dva gola i ostali su bez bodova koji bi im puno značili u borbi za opstanak.

"Od srca želim Olimpiku da ostvari svoje ciljeve. Imaju dosta kvalitetniji tim. S druge strane, teren je bio težak, nama ritam igre nije odgovarao. Međutim, u prvom dijelu smo imali dvije-tri dobre šanse koje nismo iskoristili. Na poluvremenu smo tražili da budemo hrabriji i odlučniji. Postigli smo dva gola, imali još neke situacije, pa možemo da budemo zadovoljni", rekao je trener Radnika Nebojša Milošević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega čestitam Radniku na zasluženoj pobjedi. Moji igrači su u prvom dijelu dobro odgovorili na ono što sam tražio, a u drugom smo bili loši. Svoje prilike prema naprijed nismo koristili, pa je rezultat realan", istakao je trener Olimpika Faruk Kulović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi