Metalleghe BSI sutra protiv RNK Split
FOTO: Stojan Lasić

Jajčani igraju protiv člana 1.HNL

Metalleghe BSI sutra protiv RNK Split

S. Mlaćo

Nakon veoma važne pobjede protiv Zrinjskog (2:0) u Mostaru, nogometaši Metalleghea vrijedno se u reprezentativnoj pauzi spremaju za meč prvog kola Lige za opstanak. 

Jajčani će sutra u Splitu na stadionu Park mladeži odmjeriti snage sa RNK Split, devetoplasiranom momčadi 1.HNL.

"Manje više sve igrače imamo na raspolaganju. Napravili smo pet vezanih treninga dosta jakog intenziteta, a sutra ima tu kvalitetnu provjeru. Imat ćemo idealan teren, idealne uslove i sve naši misli su vezane za duel sa Vitezom", kazao je za SportSport.ba trener Jajčana Mato Neretljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI je regularni dio sezone okončao na desetom mjestu sa 21 osvojenim bodom. U prvom kolu Lige za opstanak u goste će Vitezu, a zatim u drugom Olimpiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije