Metalleghe BSI i RNK Split remizirali na Parku mladeži
FOTO: Dalmacija News

Mreže se nisu tresle

Metalleghe BSI i RNK Split remizirali na Parku mladeži

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghe iz Jajca u sklopu priprema za Ligu za opstanak danas su u Splitu odmjerili snage sa članom 1. HNL RNK Split.

Susret je odigran na stadionu Park mladeži, a pogodaka nije bilo.

Metalleghe BSI je meč počeo u sastavu: Fejzić, Benović, Rašić, Zeba, Stakić, Deak, Sarić, Smajić, Jakupović, Durak i Jovanović. Još su igrali: Još su igrali: Kuzmić, Karaduz, Jozić, Kovač, Asanović, Savinović, Tankuljić. Trener: Mato Neretljak.

U prvom poluvremenu vrijedi izdvojiti po jednu dobru priliku na obje strane. Domaći koje sa klupe predvodi nekadašnji bh. reprezentativac Bruno Akrapović preko Tomičića, da bi Jakupović uzvratio kod Jajčana.

U drugom poluvremenu borbena utakmica, ali se mreže nisu tresle. Može se reći da su oba tima imala veoma kvalitetnu provjeru pred nastavak sezone u 1.HNL, odnosno Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi