"Meni i Varešanoviću nije lako, ostali nemaju imperativ"

Darko Vojvodić za SportSport.ba

"Meni i Varešanoviću nije lako, ostali nemaju imperativ"

S. Mlaćo

Veoma važan meč je pred nogometašima Sloge iz Simin Hana.

 Ambiciozni federalni prvoligaš iz Tuzle u goste će Igmanu iz Konjica koji igra veoma dobro ove sezone.

Posebno je tim iz Konjica neugodan na svom terenu, a toga je svjestan i šef struke Sloge Darko Vojvodić.

"Naš cilj je da odigramo dobru utakmicu i slavmo. Pri tome ne želimo da potcijenimo potivnika. Radi se o korektnoj ekipi za koju sam kada su na početku sezone pitali ko će biti iznenađenje lige, rekao upravo oni. Nije iznenađenje što igraju dobro, a kući su nezgodni. Mi smo jedina ekipa koja je sve utakmice kod kuće dobila, ali imamo problema na strani. Međutim, i to će doći na svoje", kaže Vojvodić za SportSport.ba.

"Idemo dole sa pozitivnom stavom i da pobijedimo. Nedostajat će nam Pirić koji ima tri žuta, ostali su svi u kombinaciji", priča šef struke Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dva kola prije kraja sezone Sloga zaostaje bod za Zvijezdom. Pitali smo Vojvodića koja su njegova očekivanja od ovog kola, tačnije duela Velež - Zvijezda i Iskra - Olimpik.

"Ne bavim se konkurentima. Bolji smo od Zvijezde, Velež i Olimpik su tu negdje kada ih poredim sa nama. Zvijezda je do sada napravila najbolji rezultat, a meni i kolegi Mirzi Varešanoviću nije lako, jer smo od početka najavili da je cilj prvo mjesto. Ostali nemaju imperativ, čekaju šansu iz prikrajka. Liga je ujednačena, pokazalo se da svako može dobiti svakoga. Što se tiče prognoze ovog kola, protiv Veleža niko nije favorit, a Olimpik je bolji od Iskre", dodao je Vojvodić na kraju razgovora.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi